Presentationssidor

När man som liten företagare börjar funderar på hemsida är det många som inte våga ta steget. Att ha en hemsida till sitt företag eller organisation ger ett seriöst intryck för kunder. IT-samhället bara växer, svårt att hänga med i svängarna. Har man ingen igen kunskap så kan det vara skrämmande att kasta sig ut i cyberspace. Vi har därför plockat fram en lösning som gör detta mindre skrämmande och rent av roligt.

WordPress är en webb-baserad blogg som är en perfekt plattform om man vill ha en hemsida som ser proffsig ut men som med relativt enkla medel kan uppdateras. Har man bara lite kunskaper i någon form av formateringsprogram (ex. word) så kan man utan svårigheter förstå sig på WordPress design. Har man ytterligare lite kunskaper kan man göra ännu mer.

Lösningen vi erbjuder är att för ett fast belopp lägger upp en färdig sida. Priset varierar i förhållande till hur stor sida som önskas. Därefter kan man ta över själv helt och hållet om man känner att det är den bästa lösningen. Alternativ att vi ser till att programvaran håller sig uppdaterad för en fast månadsavgift. Större ändringar faktureras separat.

Kontakta oss här!